top of page

Yleistä

Historiaa

Harri Koivunen aloitti ravivalmennuksen Porissa vuonna 1984 josta lähtien hän on ollut alan ammattilainen, sekä jo parin kymmenen vuoden ajan suomalaisen ravivalmennuksen johtavia hahmoja. Ensimmäisen lähdön voittamiseen meni viisi vuotta, mutta 1992-2015 jokaisena vuonna ohjastettuja voittoja tuli yli 100 kappaletta. Turun ja Porin raviratojen ohjastajaliigojen voittoja on kertynyt molemmista 22, sekä muutama liigavoitto Forssan Pilvenmäeltä. 

 

Vuonna 1990 talli muutti Turun Metsämäkeen raviradan eteläkaarteen kupeeseen, josta se on myöhemmin laajentanut myös raviradan tallialueen lomassa olevaan tallirakennukseen. 

Muistoja vuosien varrelta:

Ravikuningas Pette (1993)

Suurimpia saavutuksia

Talli on voittanut monia suomalaisia suurlähtöjä, mutta vuosien varrella on karttunut menestystä myös kansainvälisillä matkoilla. Valmentajaliigoja talli on voittanut 22 kappaletta Turussa ja Porissa, ja lisäksi muutama valmentajaliigavoitto löytyy Forssasta ja Teivosta.Valmentajatilastoa Suomen Hippos on pitänyt 2000 -luvun alusta. Harri Koivusen ravitalli on yksi viidestä tallista joka on saavuttanut 1000 voiton rajan. Yhteensä voittoja on tullut jo vajaa 2000.

Hevosenomistajille järjestettyjä tapahtumia

Talli on järjestänyt jo vuosia tapahtumia hevosenomistajilleen yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Näistä hienoimpina vuosittaiset TPS - Rauman Lukko -jääkiekkoliigan kaudenavausottelumatkat Kivikylä Areenalla, sekä Pohjoismaiden mestaruusravien VIP -tarjoilut. Pyrimme tallillamme antamaan hevosenomistajille kattavaa informaatiota hevosensa edesottamuksista sähköposti- sekä ääniviestein.

bottom of page